fredag 29 juli 2016

Bröllopsdag nr 9

Igår firade jag och Robert vår nionde bröllopsdag. Är inte varje år vi gör något speciellt, men det här året gick vi faktiskt ut och åt på restaurang. Meningen var att vi skulle passa på att använda det presentkort på Villa Anna som vi fick i julklapp, men de har sommarstängt ... Så vi hamnade på Ibérico istället, vilket ju inte alls var fel :)
Jag var där i våras och beställde faktiskt samma rätter den här gången som då, men de var ju så goda så varför inte? ;)


 Robert beställde in musslor i vitt vin och grädde och jag kycklingspett med mojo rojo och mojo verde.


Sedan beställde vi även in gazpacho, vitlöksbröd, stekta paprikor och patats bravas med aioli och tomatsås, som vi delade på



Vi tryckte även i oss lite efterrätt - chokladfondant (som var ljuvligt god!) med vaniljglass och bär, och så ananasglass.


Vi var färdiga på restaurangen vid 20.30, vilket ju kändes lite väl tidigt att åka hem när vi hade barnvakt och allt ... Så vi promenerade bort till Vaksala torg där BAO (och Helen Sjöholm och Tommy Körberg) spelade. Vi sänkte väl medelåldern en del, men det struntade vi i :)  De är verkligen skickliga musiker och så skadar det ju inte att få lyssna till Sjöhoms och Körbergs röster!

Stod ju utanför själva konsertområdet, men såg och hörde väldigt bra trots det. Dock blev ju inte bilderna något vidare från det avståndet i kvällsljuset, men de är tagna mer som "bevis"/"minne".



De spelade en mängd olika låtar. Strax innan vi gick så bjöd orkestern + Körberg på en gammal Hep Stars-goding - "Cadillac". Om jag minns rätt så var mamma ett fan av dem när hon var yngre, så filmen är till henne :)


Strax efter 22 gick vi mot bilen och for tillbaka hem. Märks att vi inte är vana vid att vara ute och "ränna" ... ;)

Avslutar med ett par bilder från dagen D, för nio år sedan



Tack mamma, för barnvaktandet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar