måndag 22 februari 2016

SPORTLOV! Och sjukstatus

Så är första dagen på årets sportlov snart till ända. Här tog vi (iaf Robert, Felizia och Jazmine) lovnamnet på allvar och efter frukost så åkte Robert och tjejerna in till B-hallen i Gränby för att åka skridskor :)  De hade även sällskap av Daniel och Douglas.
 
Redo!
 
Förutom det som syns på bilden så hade de, såklart ;), med sig klubbor och puck.
 
Det var full fart på barnen ute på isen och de var nöjda och glada efteråt, om än lite trötta. Får se om det hinns med någon mer åkning innan lovet är slut. Sportlovet fortsätter nu med 3 dagars ridläger för Felizia.
 
För Winztons del så fortsätter sjukstugan ... Igår trodde vi att det var på väg att vända - han fick i sig lite att äta till såväl frukost som lunch och middag (typ hälften mot när han är frisk) och även några majskrokar däremellan. Visserligen äter han ju vanligtvis mellanmål 2 ggr/dag + gröt på kvällen också, men det var ju bättre än på flera dagar.
Idag var det dock tillbaka på ruta ett igen, typ. Det enda han fick i sig under dagen var vatten ... Försökte med både det ena och det andra, men icke. Det räckte med att han bara såg något som förknippades med att äta (typ en matburk, klämmis, majskrok, inte ens en tom sked ville han se) så blev han jättearg/-ledsen och slängde sig bakåt (i famnen). Vårt stackars lillhjärta :(  Han har varit ganska seg hela dagen (trots ipren i kroppen, och alltså ingen feber) och sovit mycket, men korta stunder i taget och helst i famnen. Nu på kvällen fick han dock i sig lite pannkaka, skönt det iaf. Hoppas han snart är bättre igen!  Jobbigt när han är så medtagen och verkligen inte alls vill äta :(  Men skönt att han dricker iaf. Känns som att det kan vara influensa (hoppas på det, då borde han snart börja bli bättre) - förutom hög feber så är han hostig (slemmig) och snorig, och har ju halsont som det verkar.
 
I bustagen
(han var pigg en liten stund på förmiddagen)

Jag sätter dit - Winzton tar bort ;)


Efter att ha skjutsat ut Felizia till lägret imorgon så blir det en tur in till jobbet. Behöver fixa med böcker och lite annat. Sen blir det lunch med mamma och kanske ett gymbesök innan jag far hemåt igen ... :)
 
Önskar er alla en bra vecka, oavsett sportlov eller inte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar